Om Børnebasket Aalborg

Om Børnebasket Aalborg

Børnebasket Aalborg er en ny forening, som arbejder med at flytte den organiserede idræt tættere på børnene og gøre det lettere for børn i indskolingsalderen at bevæge sig mere gennem basketball, og få en aktiv fritid i det lokale idrætsforeningsliv. 


Børnebasket Aalborg arbejder tæt sammen med de andre lokale foreninger i Aalborg: ABK og AB05. 

Børnebasket Aalborgs værdier

Børnebasket Aalborg arbejder ud fra følgende værdier: Åbenhed, Fællesskab, Motivation, Glæde, og Engagement. 

Åbenhed:

Vi ønsker at være en åben forening, både internt i organisationen, samt overfor nye medlemmer og samarbejder med andre foreninger og kommunen.

Fællesskab:

Der skal være plads til alle i Børnebasket Aalborg. Vi ønsker at alle børn og familier kan blive en del af et større fællesskab. Vi har alle et personligt ansvar for at få fællesskabet til at fungere, og bidrage til fællesskabet. Det gælder både træneren på gulvet og formanden i organisationen.

Motivation:

Vi er motiveret for at få flere børn og unge til at spille basketball i Aalborg. Vi tager selv ansvar og stiller krav til os selv, før vi stiller krav til andre. 

Glæde:

Glæden ved sporten og glæden ved at bevæge sig, er den afgørende faktor i aktiviteter vi laver. Vi elsker at konkurrere, men det må aldrig gå udover glæden ved sporten, glæden ved at bevæge sig igennem basket og glæden ved at være sammen.

Engagement:

Vi brænder for vores sport, og brænder for at sporten skal udvikle sig i Aalborg. Igennem vores engagement i klubben som spiller, leder, træner, dommer, oplever vi en udvikling som person. Vores engagement må aldrig gå udover fællesskabet, åbenheden og glæden ved sporten.